С деца на море
С деца на море - семейни екскурзии, хотели, самолетни билети, круизи

0888/803619, 02/4219599

от понеделник до петък от 09.30 до 18.30

Facebook Twitter
С деца на мореС деца на мореС деца на мореС деца на мореС деца на мореС деца на море
С деца на море
С деца на море   С деца на море
 
С деца на мореС деца на круизДисни ваканция с децаС деца на планинаС деца на селоС деца на ски
Туристическа агенция Aviata - семейни екскурзии, хотели, самолетни билети, круизи

Потребители

С деца на море
Логин:
Парола:
  Вход
  Регистрация
Забравена парола?
С деца на море
С деца на море С деца на море С деца на море
 
С деца на море С деца на море С деца на море
С деца на море

Често задавани въпроси

Как мога да анулирам самолетен билет?
Анулирането на самолетен билет може да стане като се свържете с нас по телефона или e-mail. Нужно е да ни съобщите номера на резервацията и името на пътуващия, както е записано в самолетният билет. След като получим тази информация ще можем да проверим възможностите и цената за анулиране. Услугата не е безплатнa и цената зависи от условията на тарифата, по която е издаден самолетния билет. Условията се определят от авиокомпаниите и не подлежат на промени. В някои случаи авиокомпаниите не позволяват анулация на билета. Анулирането на самолетен билет може да стане като се свържете с нас по телефона или e-mail. Нужно е да ни съобщите номера на резервацията и името на пътуващия, както е записано в самолетният билет. След като получим тази информация ще можем да проверим възможностите и цената за анулиране. Услугата не е безплатнa и цената зависи от условията на тарифата, по която е издаден самолетния билет. Условията се определят от авиокомпаниите и не подлежат на промени. В някои случаи авиокомпаниите не позволяват анулация на билета.

Как се заплаща направена резервация?
За закупуване на самолетен билет има три възможности: плащане в брой, банков превод или заплащане директно на сайта с кредитна карта. Получаването на билета след заплащане с карта или по банков път става до 48 часа на посочения от вас e-mail адрес . При заплащане в брой билетът се издава на място в офиса. Плащането за хотелски резервации и круизи става в брой или по банков път. Потвърждение се получава до 48 часа след заплащането. За закупуване на самолетен билет има три възможности: плащане в брой, банков превод или заплащане директно на сайта с кредитна карта. Получаването на билета след заплащане с карта или по банков път става до 48 часа на посочения от вас e-mail адрес . При заплащане в брой билетът се издава на място в офиса. Плащането за хотелски резервации и круизи става в брой или по банков път. Потвърждение се получава до 48 часа след заплащането.

Колко може да тежи багажа?
Забранено е пренасянето на експлозивни, запалими,разяждащи, токсични, дразнещи или радиоактивни материали. Разрешава се да носите само малки количества течности в ръчния си багаж. Тези течности трябва да бъдат в самостоятелни опаковки не повече от 100 мл. всяка и поставени в самозапечатващ се, прозрачен плик за многократна употреба. Течностите в ръчния багаж не могат да бъдат повече от 1 литър. Ограничените за пренос течности в ръчния багаж, са: - вода и други напитки, супи, сиропи; - кремове, лосиони, олио; - гримове; - парфюми; - спрейове; - паста за зъби, други пасти; - гелове, включително за коса и душ-гел; - консистенция на твърда-течна основа /сапуни/; - всички производни от подобни консистенции; - опаковки, чието съдържание е под налягане, като пяна за бръснене, дезодоранти и др. Багажът за чекиране при редовните авиокомпнии е един куфър до 20-23 кг. Ръчният багаж е до 10 кг. За конкретен полет може да се допитате за повече информация до нашите агенти. Забранено е пренасянето на експлозивни, запалими,разяждащи, токсични, дразнещи или радиоактивни материали. Разрешава се да носите само малки количества течности в ръчния си багаж. Тези течности трябва да бъдат в самостоятелни опаковки не повече от 100 мл. всяка и поставени в самозапечатващ се, прозрачен плик за многократна употреба. Течностите в ръчния багаж не могат да бъдат повече от 1 литър. Ограничените за пренос течности в ръчния багаж, са: - вода и други напитки, супи, сиропи; - кремове, лосиони, олио; - гримове; - парфюми; - спрейове; - паста за зъби, други пасти; - гелове, включително за коса и душ-гел; - консистенция на твърда-течна основа /сапуни/; - всички производни от подобни консистенции; - опаковки, чието съдържание е под налягане, като пяна за бръснене, дезодоранти и др. Багажът за чекиране при редовните авиокомпнии е един куфър до 20-23 кг. Ръчният багаж е до 10 кг. За конкретен полет може да се допитате за повече информация до нашите агенти.

Как се процедира при изгубен билет?
Вече почти всички авиокомпании работят с електронни билети, което олеснява много пътуващите. Ако сте изгубили самолетният си билет ние можем да Ви го изпратим отново, като информацията, която ни е нужна, е вашето име и дестинацията на полета.Вече почти всички авиокомпании работят с електронни билети, което олеснява много пътуващите. Ако сте изгубили самолетният си билет ние можем да Ви го изпратим отново, като информацията, която ни е нужна, е вашето име и дестинацията на полета.

Каква е разликата между редовен полет и чартърен полет?
Редовния полет Ви дава възможност да пътувате по прецизни и определени разписания и предлага няколко категории на комфорт.Чартърен полет означава, че тур оператор е наел самолет (или само няколко места в самолет) и ще използва този самолет само за определената дестинация,използвайки променливо разписание. Редовния полет Ви дава възможност да пътувате по прецизни и определени разписания и предлага няколко категории на комфорт.Чартърен полет означава, че тур оператор е наел самолет (или само няколко места в самолет) и ще използва този самолет само за определената дестинация,използвайки променливо разписание.

Как мога да променя полета си?
Промяната на полета може да стане като се свържете с нас по телефона или e-mail. Нужно е да ни съобщите номера на резервацията и името на пътуващия както е записано в самолетния билет. Имайки тази информация агентите ни могат да проверят възможностите и цената на промяната. Някой тарифи не позволяват промени. Условитята се определят от авиокомпаниите и не подлежат на промени.Промяната на полета може да стане като се свържете с нас по телефона или e-mail. Нужно е да ни съобщите номера на резервацията и името на пътуващия както е записано в самолетния билет. Имайки тази информация агентите ни могат да проверят възможностите и цената на промяната. Някой тарифи не позволяват промени. Условитята се определят от авиокомпаниите и не подлежат на промени.

Как да направя резервация?
Резервирането на самолетен билет става много лесно: първо избирате едопосочен или двупосочен билет искате да запазите; след това избирате градът от който ще пътувате и градът до който ще пътувате; третата стъпка е да изберете датите за пътуването;след това отбележете колко души ще пътуват /дали има деца или бебе/ и след като сте попълнили нужната информация натиснете бутон SEARCH. Резултатите, които излизат, са подредени по цена. Изберете най- удобния за вас полет и натиснете бутон резервирай. Ако искате само да запазите самолетен билет, след като въведете данните на пътуващия/те, отбележете плащане по банка. Ако сте завършили резервацията успешно трябва да получите потвърждение на e-mail-а, който сте посочили, ако нямате такова известие моля да се свържете с нас в работно време. Резервирането на самолетен билет става много лесно: първо избирате едопосочен или двупосочен билет искате да запазите; след това избирате градът от който ще пътувате и градът до който ще пътувате; третата стъпка е да изберете датите за пътуването;след това отбележете колко души ще пътуват /дали има деца или бебе/ и след като сте попълнили нужната информация натиснете бутон SEARCH. Резултатите, които излизат, са подредени по цена. Изберете най- удобния за вас полет и натиснете бутон резервирай. Ако искате само да запазите самолетен билет, след като въведете данните на пътуващия/те, отбележете плащане по банка. Ако сте завършили резервацията успешно трябва да получите потвърждение на e-mail-а, който сте посочили, ако нямате такова известие моля да се свържете с нас в работно време.

С деца на море
С деца на море С деца на море С деца на море
 
С деца на море   С деца на море
С деца на море   С деца на море
  Начало |  Круизи |  Застраховки | Общи условия |  Често задавани въпроси |  Блог | Форум | Контакти WebDesignBG     © Aviata Travel Ltd.  
С деца на море   С деца на море